5 saker du kanske inte visste om Tobbe...

 
♦ Tobbe gillar inte är man borstar honom under magen. Han viftar hysterikt med svansen när man bortsar under hans mage och kollar lite surt på en. Men det är bara träna, träna, träna! För han gör ingenting mot än, men man ser på hela honom att han tycker att man är jobbig, så försöker göra det så snabbt som möjligt.
 
♦ När han står i sin box rör han på sig HELA tiden, haha ;) Han kan dock stå stilla när man borstar hans man. Men om man tar tag i honom och visar att att ska stå stilla, då står han såklart stilla. 
 
♦ När man ska sätta på honom grimman/tränset, ska han alltid öppna munnen och hjälpa till, hihi han är så söt. Det är lite roligt när man sätter på honom grimman för då behöver han inte ens öppna munnen, men det skadar ju inte!
 
♦Han avskyr när man borstar på hans framben. Man kan borsta en gång sedan går han runt eller lyfter på benet.  Så jag har börjat borsta en gång på hans ben sedan börja på tex, halsen och borstar på hans ben igen. För då byter man ställe att borta på.
 
♦ Han är den minsta ponnyn i hela stallet. Jag vet tyvärr inte hur hög han är i mankhöjd men han är väldigt liten iallafall. Men han är min lilla bebis, tihi :)
 

Kommentarer

Vill du skriva någonting om inlägget? Kommentera här!:

Ditt fina namn:
Kommer du tillbaka hit?

Din e-postadress: (bara vi som kan se den!)

Har du en hemsida eller en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0