Bilder ♥

Heii! Tänkte lägga ut lite bilder på mig, och Julia och såklart häst bilder!♥
Julia med min älskling Beauty Boy♥

Jag och en ponny  ( vet tyvärr inte namnet )Jag på Johanna♥ Min "rid häst" hos Moster.


Julia Dixie, våran kompis foderhäst ♥


♥ ♥ ♥

Hopplektion på Van Halen!


Hej på er! Nu så tänkte jag berätta för er om dagens ridpass!

Det började med att jag fick Van Halen, ett svenskt halvblod med 158 cm i mankhöjd. Jag har endast ridit honom ett fåtal gånger, runt 3-4 gånger, då det har gått bra. Idag så skulle vi somsagt hoppa & jag har aldrig (?) hoppat Van Halen, så jag visste inte riktigt hur det skulle gå.
Vi började med att skritta runt på spåret några varv för att värma upp hästarna. Sedan gjorde vi några halt-övningar & förberedde sedan trav. Vi travade några varv på spåret och satte sedan igång att hoppa. Nina (min tränare/ridlärare) hade ställt ut hinder på volten vid C som vi skulle hoppa över.
När man kom till volten vid C så skulle man hoppa över det första hindet och sedan hoppa över det andra & sedan komma ut på spåret igen. Så höll vi på & med jämna mellanrum så red vi ut på spåret igen.
Jag tycker att det gick väldigt bra & Vanne var väldigt duktig i hoppningen. Jag kände däremot att han var väldigt böjd i halsen & jag fick verkligen jobba med att få honom att gå ut i hörnen. Annars så gick det jättebra, tycker jag!
Duktiga duktiga killen ♥

Om mig, Nette ♥

Heii! Jag är då Nette. Tänkte berätta om mig en snabbis♥
Jag heter då Nette, jag bor i Stockholm och är 14 år. Jag och Julia går i samma klass ( 7:an )
Ett av mina stooora intresse är hästar!! Vilket vi kommer skriva mycket i denna blogg. Men också om våra vardag.
Jag rider 1 dag i veckan ( måndagar)  på en ridskola som ligger en bit ifrån där jag bor. Jag har ridit hela mitt liv. Men jag har ridit på min ridskola som jag rider nu på i cirka 3-4 år. Annars har jag ridit hos min moster som har 5 hästar, och har haft så länge jag minns.
På min ridskola har jag 2 favorit hästar vid namn: Fiffilina och Beauty Boy!
Beauty Boy är Valack,stickelhårig och född 1998 ( lika gammal som mig ♥ )
Fiffilina är sto, skimmel, D-ponny och är född 1993♥


Om mig, Julia


Hej & välkommna till
min och Nettes nya blogg! Jag tän
kte börja med att berätta lite kort om mig själv, så ni vet vem jag är! Jag heter då Julia och är 13 (snart 14) år gammal. Jag är bosatt mitt i Stockhom & går i sjunde klass tillsammans med Nette. Mitt stora intresse, som jag och Nette delar tillsammans, är såklart hästar och ridning. Det kommer ni absolut att märka i vår blogg. Förutom hästar & ridning, så är jag intresserad av foto, djur, vara med kompisar, shopping, osv.
Jag rider en gång i veckan på ett stall som ligger alldelles i närheten av där jag bor. Jag har ridit sedan jag var 7-8 år men gjorde ett uppehåll när jag var runt 10 år men började igen när jag var 12.
I bloggen så kommer ni att få läsa mycket om en häst vid namn Sevel som är en fuxfärgad hingst med en mankhöjd på 163 cm. Han är den underbaraste häst som jag vet, är dock inte skötare på honom då man inte kan vara skötare i vårat stall. Jag kommer även ha en D-ponny vid namn Måne som sommarhäst i sommar, så honom kommer ni också att få läsa om!
Denna blogg är tänkt att vara en riktig hästblogg, så denna blogg rekommenderas främst till hästälskare!  Jag och Nette ska försöka uppdatera så bra som vi kan, flera gånger om dagen! Vi hoppas verkligen att ni kommer trivas & vi ska göra vårat allra bästa för att detta ska bli en sådan bra blogg som möjligt!

RSS 2.0