Min helg på Josefines land ♥

 
Hejsan sötnosar! Som ni vet så var jag på min kompis Jossans land, och gud vad roligt man har där uppe! 
Man är med hästar hela dagen. Det är så mysigt, och eftersom Jossans storasyster inte kunde rida på hennes foderhäst så red Jossan på honom (Plexus heter han) medans red jag på Dixie! Måste komma dit oftare tycker jag, haha! 
 
Iallafall tänkte berätta lite exakt vad vi har gjort.
 
Fredag: Vi kom upp till hennes land runt halv 7, då vi bäddade sängarna och åt middag. Sen satt vi nästan hela kvällen och kollade på tv med hennes föreldrar. Fast vid halv 1 fick jag värdens skratt anfall & blev helt flamsig, hihi! Men när jag hade lungnat mg så gick vi och la oss.
 
Lördag: Vi gick upp runt halv 10 och åt frukost. Sen spelade vi lite på min mobil. När vi hade tröttnat kollade vi på tv och åt lunch sen åkte vi till stallet.
När vi kom fram tog vi in Dixie och Plexus. När dom kom in var dom väldigt blöta för det regnade ute... så vi försökte torka båda med handukar, men gick inte så bra så vi gav upp med det. Och eftersom det inte är så bra att rida med sadel när deras päls är blöta så bestämde vi os för att rida barbacka! <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set3/1/1.gif' style='padding:0px;border:none' /> Så vi började med att skritta en liten bit, sen blev det trav. Men när vi hade slutat trava så blev Plexus väldigt "på" (han ville sprina snabbera & snabbare osv) Så vi skrittade tillbaka till stallet och då såg vi att dom hade blivit torra där vi hade sutit så vi tog in dom och sadlade dom. När vi hade sadlat dom och hoppat upp gick vi in i skogen så att fick dom klättra lite osv.
Sen galoperade vi på en väldigt lång sträcka, och gud vilken kick man får av det! Älskar det ♥ 
När dom hade galoperat så fick dom trava av sig och sedan skrittade vi tillbaka till stallet. När vi kom tillbaka till stallet tog vi av sadeln samt tränset. Sen ryktade vi dom båda.sedan släppte vi ut dom i hagen och åkte hem.
När vi kom hem åt vi middag och spelade lite tv-spel. Sen slappade vi bara framför tv och flamsade. När vi hade blivit slut så gick vi och la oss.
 
Edel ♥
 
söndag: Vi gick upp vid 11 åt frukost sedan drog vi till stallet. Vi gick ut i hagen och tog massvis med foton med Edel & Dixie (Edel är en annan häst som går i hagen) 
Jag har kallat Edel för Sago Hästen från första gången jag såg honom, för han ser verkligen ut som en sån häst tycker jag! 
När vi hade fotat klart så tog vi in Dixie och Plexus & började rykta dom. När vi var klara med ryktande sadlade vi dom och tränade. 
Vi började med att gå i skogen med lång tygel. Sen gick vi ut på en äng då vi tog tygeln. Sen kom vi ut på en grus väg då vi började komma fram i trav. När vi hade travat ett tag blev det galopp!<img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set3/1/1.gif' style='padding:0px;border:none' />
 Vi galoperade lite från och av (då och då). Vi slutade med att gå i skogen igen med lång tygel. det var en jätte härlig tidtur tyckte jag, för vi galoperade en lååång sträcka, vilket jag älskar, hihi! 
när vi kom hem gick vi ut med josefiens grannes hund och tog lite foton. runt 6 åkte vi hem då.
 
Det var min helg! Var somsagt en TOPPEN HELG! 
 


Kommentarer

Vill du skriva någonting om inlägget? Kommentera här!:

Ditt fina namn:
Kommer du tillbaka hit?

Din e-postadress: (bara vi som kan se den!)

Har du en hemsida eller en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0