Blir så avensjuk!

 
Guud vad avensjuk jag är just nu, haha. Läser folks bloggar och en bloggarna skriver att hon ska ut och rida sin egna häst. Blir så avensjuk! ni anar verkligen inte, HAHA! Är ganska fånig, men vill också ha en egen häst :( 
 
Vill kunna vakna upp på morgonen och veta att jag måste upp och sköta om min häst. Kunna vara med honom/henne hela dagarna på helgerna om jag vill det utan att någon annan kommer och vill vara med hon/han. Och att jag får göra vad jag vill med henne/honom, utan att något säger "du gör fel" eller så.... Ni vet inte hur mycket jag vill bo ute på landet då man har större chans att ha en egen häst!
 
Jag och min kusin pratade här om dagen att jag skulle flytta up till Dalaran och bo där. För finns ett gymnaium där uppe som har inriktning jag vill gå på, men får se ,hihi! <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set3/1/6.gif' style='padding:0px;border:none' /> 
Om jag bor där så kan jag vara med hästar, samt dom andra djur hur länge som helst på helgerna, wiiii!
Då kanske jag kan träna att rida på Emma, och att träna henne att bli en lite mer "rid häst" och inte en travare. Ååh vilken bra dröm!
 
Okej tillbaka till verkligheten nu. Måste först gå klart grundskolan sen kan man börja tänka på allt det där. Men skulle vara jätte roligt om jag kunde bo där. Skulle antagligen sakna mamma & pappa då, men jag överlever nog! 
Så det är bara att satsa mycket på skolan nu då dom 2 sista årena... Uusch, kommer inte bli roligt men det är bara 2 år av mitt liv!
 

Kommentarer

Vill du skriva någonting om inlägget? Kommentera här!:

Ditt fina namn:
Kommer du tillbaka hit?

Din e-postadress: (bara vi som kan se den!)

Har du en hemsida eller en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0