Bloggtips för en bättre blogg!Här är några snabba bloggtips som jag och Nette följer för att kunna få en sån bra blogg som möjligt! Om ni inte redan följer dem så borde ni absolut testa
dem!

Blogga om det som du själv skulle vilja läsa om - Ett bra men enkelt tips! Gör inlägg som du själv skule vilja läsa på någon annans blogg!
Variation på bloggen - Det är viktigt att variera inläggen. Det är tråkigt att bara läsa om en och samma sak hela tiden. Variera även bilderna och försök att ha nya bilder i varje inlägg. Bilder gör det dessutom intressantare att läsa inläggen!
Ha en inriktning på din blogg - Om du vill att din blogg inte bara ska läsas utav kompisar så är det viktigt att man inte bara skriver om sin vardag. Det är nog ingen som vill läsa om en helt okänd persons vardag..? Ha en inriktning på bloggen, som i vårat fall, hästar och ridning. Det får fler att läsa din blogg!
Försök att använda ett så vårdat språk som möjligt - Det blir mycket lättare och intressantare att inläggen om de skrivs utan stavfel och med ett så vårdat språk som möjligt! Lägg ner lite mer tid på inläggen och se till så att de skrivs utan stavfel!
BILDER - För att få så bra inlägg som möjligt så är det viktigt med bilder! Minst en bild i varje inlägg! Utan bilder i inläggen så är det nästan ingen som blir intresserad av att läsa inlägget! Det är en stort plus om bilderna har något med inlägget att göra också! Så bilder med i varje inlägg!

Kommentarer

Vill du skriva någonting om inlägget? Kommentera här!:

Ditt fina namn:
Kommer du tillbaka hit?

Din e-postadress: (bara vi som kan se den!)

Har du en hemsida eller en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0