Tips på skvallerbloggar inom hästvärlden!

 
Hej våra fina blogg läsare! Jag tänkte tipsa er om tre stycken skvallerbloggar inom hästvärlden som jag själv läser varje dag! Dem här bloggarna är absolut inte några bloggar som skriver elaka saker om folk och bara vill trycker ner folk, nejnej. Bloggarna nedanför tycker jag absolut att ni ska kika in på, de är dem värda!
 
http://pownieskvaller.blogg.se/ - En jätterolig blogg att läsa, tycker jag! Där skriver dem om lite allt möjligt & man kan alltid hålla sig uppdaterad om saker som händer inom hästvärlden! Uppdateringen är på topp, hela tiden!
 
http://ponnyskvalleri.blogg.se/ - Ponnyskvalleri är en ganska nystartad blogg. Där bloggar de om de fem mest populära hästbloggarna & man kan alltid hålla sig uppdaterad om man missat att läsa något i dem bloggarna! LÄS!
Dessutom har dem världens finaste design...
 
http://www.ponnysanning.se/ - Sist men inte minst, en av sveriges största skvaller blogg! Jag kan inte säga mer än att den är helt sjukt bra & jätterolig att läsa! De skriver om allt möjligt och sist så skrev dem ett inlägg om en liten  sneak peak ur Goode Riders höst kollektion 2012. Jag tycker absolut att ni ska kika in där på en gång om ni inte vill missa någonting!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Pownieskvaller

Gud så glada vi blir ;D
De senaste dagarna har ju uppdateringen legat på botten pga vi har vart borta, men nu är vi ju tillbaka och allt ska bli som vanligt :)

2012-07-10 @ 19:25:54
URL: http://www.pownieskvaller.blogg.se

Vill du skriva någonting om inlägget? Kommentera här!:

Ditt fina namn:
Kommer du tillbaka hit?

Din e-postadress: (bara vi som kan se den!)

Har du en hemsida eller en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0